معرفی
عسل چندگل آبگینه یکی از عسل هایی است که در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها تجویز میشود. از خواص عسل چندگل میتوان به درمان گرفتگی صدا، ضد عفونی کننده دستگاه گوارش، تقویت اعصاب، تصفیه خون و کبد، ضد سرفه و خواب آور اشاره کرد. که یک محصول ارگانیک این خواص را تمام و کمال با طعمی خوش به شما هدیه می دهد تا بر جسم و جانتان نشیند.با مصرف عسل چندگل ارگانیک آبگینه، شما را به گذشته ها می بریم تا آن طعمی که از یادها رفته است را دوباره مزه کنید. اصیل، بومی، ایرانی…
لازم به ذکر است یکی از راه های تشخیص عسل طبیعی شکرک زدن یا کریستالیزه شدن آن می باشد. عسل طبیعی معمولا به تدریج و به مرور زمان کدر و تهنشین شده و رسوب میکند. شکرک آن مانند شکرک شیره خرما نرم بوده و در حین خوردن هیچگونه صدایی زیر دندان احساس نمیشود و با حرارت دهان به سادگی پس از چند ثانیه آب شده و یک زبری ملایم روی زبان حس می نمائید. اما شکرک عسل تقلبی مثل نبات سفت است و به سختی با قاشق جدا شده و موقع خوردن مانند دانههای شکر در زیر دندان صدا داده و مثل شکلات به دندان میچسبد.
جهت تولید عسل چند گل از روش های کنترل طبیعی برای مبارزه با آفات، بیماری ها و قارچ ها استفاده می گردد، از تغذیه مصنوعی زنبور، استفاده از شکر، شیرینکنندهها و سایر مواد غیر طبیعی در فرآیند تولید جلوگیری میشود. همچنین جهت استحصال عسل از “شان” و سایر مراحل به آن حرارت داده نمی شود. لذا کندوهای زنبور عسل در مراتع طبیعی دور از شهر، مزارع ارگانیک و در مناطق بکر مستقر شده اند. این محصول مطابق با تولید وگواهی شده مطابق با الزامات استاندارد ملی ارگانیک ایران (INSO-11000) و سلامت محور، همچنین اصول اخلاقی صورت میپذیرد و در نهایت براساس تعهدات و شالوده ی خاص مجموعه گوکرن، با هدف ایفای نقش در سلامت و ایمنی غذایی عموم مردم عرضه می گردد. لازم به ذکر است تمامی اقدامات تولید و عرضه عسل چندگل آبگینه تحت نظارت یک نهاد بازرسی- گواهی کننده ذیصلاح صورت گرفته است و محصول ارگانیک گواهی شده (Certified Organic) معتبر و قابل اعتماد می باشد.
مشخصات فنی
- ابعاد بستهبندی۶x8x9
- ارگانیکبله
- شماره پروانه بهداشت۴۱۹۵۴
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.